Windows 10 utbildning - Lär dig Windows via onlinekurs

"Utbildningen fyller just de behov som vi på Pharmaxim har. Självinstruerande, kunskapsanpassade och uppdelade i avsnitt som man kan anpassa arbetet till.
"

Lars Wahlström, vd, Pharmaxim

Lär dig Windows 10windows karin almström

Vad innehåller vår utbildning i Windows 10?
Du vet säkert att namnet Windows syftar på det grafiska användargränssnittet med fönsterhantering, men känner du till alla smarta funktioner som Windows erbjuder? I vår utbildning kommer du förstås lära dig alla grunder först, som tex. möjligheterna på startmenyn, aktivitetsfältet och i aktivitetshanteraren. Det som också hör till grundavsnitten är hur utforskaren fungerar och hur du avinstallerar program på rätt sätt. När du har full koll på dessa grunder så kommer du lära dig mer avancerade funktioner, som tex. hur du gör sökningar i metadata. Den här utbildningen är för dig som använder Windows dagligen och vill lära dig alla smarta delar som är okända för de flesta.

Se priser & beställ

Hur omfattande är Windows 10 kursen och vad ingår?
Utbildningen täcker allt som en tre dagar lång kurs innehåller. Vår Windows kurs kan du dessutom titta på när du vill från valfri enhet. Ex. jobbdatorn eller din surfplatta. Priset är 5-10ggr lägre än vad en vanlig 3 dagars utbildning i Windows 10 kostar. Certifiering och Uppföljning ingår alltid när du beställer våra utbildningar.