Utbildning i Windows 7 - AKTIV.se

"Fantastiskt! Först fick jag förmånen att lära mig PowerPoint bara på en halv dag. Er PowerPoint var så pedagogiskt bra att jag har utvecklats till (enligt mina kunder) mästerlig skapare av PowerPoint. Jag lägger både till bilder och ljud och animerar föredrag till kurser. Kanske är jag för bekväm, men jag har inte behövt återvända och studera kursen igen, men känner stor trygghet, att kunna göra det. Förmodligen behövs det efter sommaren. "

Anders Dernback, Dernback Finansrådgivning AB

Lär dig Windows 7

Se videoavsnitt och detaljerat innehållLärare: Christoffer, en av Sveriges främsta lärare i Windows, Word, Excel, PowerPoint och Outlook. Se gratisavsnitt med Christoffer här.

Programledare: Katarina Häger, erfaren programledare.

Utbildningen omfattar: En 3 dagar lång traditionell utbildning i Windows Vista. Vår utbildning kostar dessutom bara en bråkdel jämfört med en traditionell 3 dagars kurs i Windows 7. Vår utbildning kan du dessutom repetera obegränsat och använda närsomhelst när du behöver hjälp.

Certifiering: Certifiering (prov med Certifikat) i Windows, ingår för samtliga användare.

Administratör: Som utbildningsansvarig får du Administratörsinlogg och ser alla dina användares inloggningar och avklarade Certifikat. Sätt upp ett mål för ditt företag, t.ex att dina anställda ska klara Certifikatet för Windows 7 före ett visst datum. Då höjer du garanterat kompetensen.

Tips för att få ut så mycket som möjligt av utbildningen: Kom ihåg att du kan få hjälp i dina egna verkliga tillämpningar. Om du t.ex ska arbeta med filer i utforskaren eller lägga till gadgets i Windows, så kan du köra utbildningen samtidigt. Då ser du precis hur du gör och kan göra på samma sätt.

Beställ