Excel - Avancerad kurs på webben

"Fantastiskt! Först fick jag förmånen att lära mig PowerPoint bara på en halv dag. Er PowerPoint var så pedagogiskt bra att jag har utvecklats till (enligt mina kunder) mästerlig skapare av PowerPoint. Jag lägger både till bilder och ljud och animerar föredrag till kurser. Kanske är jag för bekväm, men jag har inte behövt återvända och studera kursen igen, men känner stor trygghet, att kunna göra det. Förmodligen behövs det efter sommaren. "

Anders Dernback, Dernback Finansrådgivning AB

Kurs i Excel Avancerad: Databaser

excel-avancerad-databas-karin almström
Gå vår utbildning i Excel Avancerad: Databaser
Vår utbildning i Excel Avancerad är inriktad på hur du hanterar Databaser. Christoffer, som är en av Sveriges främsta lärare i Excel, kommer bland annat lära dig filterverktyget, avancerat filter och massor om pivottabeller och avancerade pivotabeller. Utbildningen innehåller givetvis också alla grunder inom Databashantering, hur du arbetar säkert, funktionen LETARAD (VLOOKUP) och mycket mer. (OBS: Är du intresserad av att fördjupa dig i formler och funktioner, välj då vår utbildning i Excel Avancerad: Kalkylmodeller.)

Se priser & beställ

Omfattning
Vår kurs i Excel Avancerad täcker en traditionell 3 dagars kurs i Excel Avancerad: Databas. Du kan dessutom repetera den när du vill och priset är 5-10ggr lägre. Jämför gärna vårt pris med att gå en vanlig 3 dagars kurs i Excel Avancerad, den kostar 5000kr-8000kr.

Beställ Excelpaketet och få paketpris
Om du vill bli expert på alla delar i Excel, välj då vårt vårt paket med alla tre Excelkurser. Då får du paketpris. Utbildningar som ingår i Excelpaketet: Excel Grundkurs (alla viktiga grunder i Excel), Excel Avancerad: Kalkylmodeller (fördjupning i formler och funktioner, hur du gör en budget etc), Excel Avancerad (Databashantering, ex. pivotabeller, avancerade pivotabeller och pivotdiagram). Välj Excelpaketet när du beställer nedan.