Webbutbildning i PowerPoint - Kurs för nybörjare online

"Kanonbra, verkligen. Bra och tydlig pedagogik."

Rolf Laurelli, AB Scandinavian Total Institute of Business

Lär dig PowerPointpowerpoint-karin almström

Vad innehåller kursen i PowerPoint?
PowerPoint är ett presentationsprogram och det finns massor av smarta funktioner som du kan använda dig av för att göra din presentation pedagogisk och tydlig. I vår utbildning så kommer lära dig alla grunder, som till exempel hur du skapar en presentation med olika layouter, lägger till bilder och tips för presentationsteknik. Du kommer också lära dig mer avancerade funktioner som till exempel hur du lägger till ljud och video i PowerPoint. Hur du ex. infogar diagram, tabeller och ritobjekt finns givetvis också med. PowerPoint-kursen innehåller förstås även hur du lägger till effekter som tex. bildövergångar, tidsinställningar och massor av olika animeringar. Christoffer är lärare i PowerPoint och är en av Sveriges främsta IT-pedagoger i Officepaketet.

Se priser & beställ

Certifiering och Administratör ingår alltid på köpet när du beställer våra utbildningar
Certifiering, dvs. prov med Certifikat i PowerPoint, ingår för samtliga som kör utbildningen. Administratörsinlogg ingår också, med detta kan du se alla dina användares inloggningar och avklarade Certifikat. Sätt upp ett mål för ditt företag eller organisation, tex. att din personal ska  klara Certifikatet för PowerPoint före ett visst datum. Då får du en garanterad kompetenshöjning.

Tips för att få ut extra mycket av PowerPoint-kursen
Om du t.ex ska arbeta med animeringar eller bildeffekter så kan du köra utbildningen samtidigt. Då ser du precis hur du gör och kan göra på samma sätt i din presentation. Du får lära dig allt du behöver veta om programmet och lite till, med vår PowerPoint utbildning.

Vad väljer du?
En traditionell kurs med lärare, eller vår kurs i PowerPoint på webben? Vi har några av Sveriges främsta lärare i Microsoft Office och du kan repetera hur mycket du vill. Allt för en tiondel av kostnaden eller ännu lägre pris. Här kan du se vad massor av våra kunder tycker om vår utbildning.