Word - Avancerad kurs på webben eller DVD.

"Vi är väldigt nöjda med utbildningarna!"

Erika Wågstrand, Apoteket AB

Utbildning i Word Expert

sara sommerfeld

Vem är lärare och vad innehåller utbildningen i Word Expert?
IT-pedagog Annika Thörnlund är lärare i denna kurs i Word expert. Hon är en av Sveriges främsta experter i Word. Programledare är Sara Sommerfeld. Utbildningen innehåller allt du behöver veta om mallar, formulär och mycket annat. Du kommer också fördjupa dig i att skapa automatiska innehållsförteckningar, samarbeta i Word, skydda dokument, skapa unika förstasidor och försättsblad mm. När du har gått igenom vår utbildning i Word Expert så kommer du ha mycket stora kunskaper i Word. Det betyder att du blir ovärderlig i situationer på ditt företag, där det behövs expertkompetens i Word.

Se priser & beställ

Beställ Wordpaketet
Är du osäker på vilka kurser i Word som passar dig? Eller vill du beställa alla våra tre kurser i Word? Dvs. grundkursen, avanceradekursen och expertkursen. Då rekommenderar vi att du beställer vårt Wordpaket, så får du alla våra tre Wordutbildningar till paketpris. Välj Wordpaketet vid beställning här.

Tips för att få ut så mycket som möjligt av Word Expert
Kom ihåg att repetera och använda utbildningen som en lathund. Om du t.ex ska skapa ett formulär eller infoga fältkoder, så kan du köra utbildningen samtidigt. Då ser du precis hur du ska göra och kan göra på samma sätt i ditt dokument.

Vad väljer du?
En traditionell kurs med lärare, eller vår kurs i Word expert på webben? Vi har noggrant utvalda lärare och du kan repetera när och hur mycket du vill. Allt för en tiondel av kostnaden eller ännu mer prisvärt. Här kan du se vad våra kunder tycker om vår utbildning.